Doi polițișți brăileni au murit carbonizați în urma unui accident. Aceștia se aflau în patrulare

Doi polițișți brăileni au murit carbonizați în urma unui accident. Aceștia se aflau în patrulare

Doi polițiști, un bărbat de 45 de ani și o tânără de 21 de ani, au murit arși în autospeciala Poliției, după un cumplit accident în satul Șuțești, județul Brăila.

"În această seară, colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila, au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești.
Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul "autospecialei", acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat, (carbonizați)", se arată într-o postare a Sindicatului Europol.
„Din păcate, în această seară, doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila, au decedat, în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noştri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.