Termenii și Condițiile

Prin accesarea websiteului www.ropress.ro, vi se aduce la cunoștință modurile de utilizare prin definirea lor în Termeni și Condiții, după cum urmează:

Articolul 1 - Definiții

1.1 - RoPress - este denumirea comercială a AdyDev Media SRL, cu sediul în localitatea Constanța, Str. Viitorului Nr.8, județul Constanța,
având număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J13/2889/2017 și Cod Unic de Înregistrare: 38108744, definită în continuare "Publicație Online de Știri și Informații".
- Numărul de telefon suport online și în relația cu clienții/partenerii/afiliații: +40 753 023 777
* - adresa de e-mail nu este disponibilă online din motive tehnice de protejare a SPAM-ului, însă aceasta va fi disponibilă prin mesajele e-mail transmise.

1.2 - Cititor - orice persoană care accesează website-ul nostru, urmărind conținutul adăugat de către RoPress

1.3 - Comentator - orice persoană care în urma vizualizării conținutului publicat de RoPress, dorește să-și exprime opinia și/sau să ofere un răspuns altui comentator.

1.4 - Utilizator - orice persoană care își creează cont pe ropress.ro, exprimându-și acordul cu Politica de Confidențialitate, Termenii și Condițiile.

1.5 - Autor - orice persoană care aderă la publicația noastră pentru a scrie articole, respectând termenii și condițiile de publicare.

1.6 - Moderator - orice persoană care a dovedit că este mai mult decât un autor și care vrea să se implice activ în activitatea publicației.

1.7 - Afiliat - orice persoană care ne recomandă serviciile de publicitate și care contribuie la sporirea veniturilor noastre.

1.8 - Partener - orice persoană sau instituție care are un contract încheiat cu noi pentru difuzarea de informații corespunzătoarea și agreate de noi.

1.9 - Client - orice persoană fizică sau juridică care dorește șă achiziționeze produse sau servicii de pe website-ul nostru.

1.10 - Contract - reprezintă contractul la distanță încheiat între RoPress și Client, fără prezență fizică simultană a RoPress sau a Clientului.

1.11 - Conținut publicitar - este conținutul achiziționat pe RoPress, reprezentat prin imagini statice, animate sau clipuri video, avertorial sau articole dedicate și legături URL în favoarea clientului.

1.12 - Document - Termenii și Condițiile prezente

Articolul 2 -  Aspecte generale

2.1 - Accesarea și Utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau a oricărui serviciu furnizat prin intermediul Site-ului, se poate face numai în conformitate cu prezenții termeni și condiții, precum și cu respectare Policiticii de Confidențialitate a Datelor și a Politicii Cookies.

2.2 - Pentru utilizarea serviciilor, solicităm utilizatorului să își exprime Acordul față de acești Termeni și Condiții printr-o acțiune specifică, care are rolul de consimtământ, prin bifarea unor casete și/sau a unor butoane, în care este specificat: "Am citit și Sunt de acord cu Termenii și Condițiile RoPress.ro".

... mai completăm pe parcurs...

Acest site utilizează module cookies pentru a îmbunătății performanța de navigare.