Accident între un autocar şi un autoturism la Vama Veche. Trei persoane transportate la spital

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat în cazul accidentului rutier petrecut vineri în localitatea 2 Mai, în care au fost implicate un autocar cu 24 de pasageri şi un autoturism.

Accident între un autocar şi un autoturism la Vama Veche. Trei persoane transportate la spital

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat în cazul accidentului rutier petrecut vineri în apropierea punctului de trecere a frontierei Vama Veche, în localitatea 2 Mai, în care au fost implicate un autocar cu 24 de pasageri şi un autoturism, trei persoane fiind transportate la spital, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Conform ISU, în urma coliziunii între cele două autovehicule, trei persoane din autoturism, una fiind un minor de 11 ani, au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare de specialitate, după ce primele îngrijiri li s-au acordat de echipajele medicale sosite la faţa locului.

În autocar se aflau 24 de pasageri, dintre care trei minori. În urma efectuării triajului pasagerilor din autocar a reieşit că niciunul dintre aceştia nu necesită îngrijiri medicale.
"Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la faţa locului au fost alocate o autospecială de stingere, o (autospecială de n.r.) descarcerare, două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul forţelor din teren au fost alocate şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă", a declarat, presei, purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Anamaria Stoica.