Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie

Industria showbiz-ului românesc a fost zguduită de o despărțire bruscă. Deea și Dinu Maxer, care erau împreună de 18 ani, au decis să se despartă.

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie

Deea și Dinu Maxer au avut o căsnicie de 18 ani și împreună au doi copii frumoși de care se bucură și pentru care ar face orice. Din păcate, după ce viața le-a pus în drum mai multe obstacole, cei doi au decis că cea mai bună variantă este să meargă pe drumuri separate.

Deea a dat vestea pe contul său de Instagram pentru a face anunțul, dar a ales să păstreze private detaliile despre despărțirea lor. Ea a subliniat dorința ei de discreție și nu a dezvăluit motivul din spatele despărțirii lor.

Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate după 18 ani de relație. Anunțul neașteptat a fost făcut de cei doi pe conturile lor de Instagram.
Deea și Dinu Maxer au făcut anunțul împreună pe rețelele de socializare despre separare! Deși păreau că nu au probleme în relație, se pare că cei doi au decis să pună capăt căsniciei. Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, iar cei doi au mărturisit că sunt în recunoscători pentru această călătorie împreună, scrie Spynews.
„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!
Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și tot odată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, a fost mesajul postat de artistă pe contul ei personal de Instagram.

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, un băiat și o fetiță, iar cel de-al doilea copil a venit pe lume mai mult la insistențele artistei, care și-a dorit să devină din nou mamă, în timp ce Dinu nu era tocmai de acord cu ideea. (Sursa foto: Facebook)