Zeci de mii de turişti, aşteptaţi la Mamaia în minivacanţa de Sfânta Maria cu două zile de concerte live

Minivacanţa de Sfânta Maria va aduce la Mamaia nu doar câteva zeci de mii de turişti, dar şi două zile de concerte live, pe scena din centrul staţiunii, anunţă OMD Mamaia - Constanţa.

Zeci de mii de turişti, aşteptaţi la Mamaia în minivacanţa de Sfânta Maria cu două zile de concerte live

Minivacanţa de Sfânta Maria va aduce la Mamaia nu doar câteva zeci de mii de turişti, dar şi două zile de concerte live, pe scena din centrul staţiunii, anunţă Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia - Constanţa.

OMD Mamaia - Constanţa a completat programul evenimentelor de weekend cu încă un spectacol, în seara de 15 august, dedicat turiştilor şi constănţenilor care vor ajunge în Mamaia, în cele mai animate zile ale acestei veri.
"Concertul care dă startul celor patru zile de distracţie în Mamaia va fi susţinut sâmbătă, 12 august, de una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din noul val, Ionela Guzic, şi de interpretul celui mai cunoscut hit de vară, Connect-R. Fanii muzicii live şi toţi cei care vor să petreacă o seară în aer liber, în atmosferă electrizantă de pe faleză, sunt invitaţi începând cu ora 20,30, în piaţeta Cazinoului", se arată în comunicatul OMD Mamaia - Constanţa.
Sărbătoarea continuă pe litoral şi în ultima zi a minivacanţei, atunci când pe aceeaşi scenă vor urca Elena Gheorghe şi Iulia Dumitrache, pentru o seară dedicată muzicii de petrecere, cu piese din folclorul armânesc şi balcanic, interpretate live în centrul staţiunii.
Zilele libere acordate de obicei la mijlocul lunii august, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, aduc în fiecare an, la Mamaia, zeci de mii de oameni. Turiştii sunt atraşi de temperaturile ridicate şi de manifestările organizate în Portul Constanţa de Ziua Marinei. Şi de această dată, hotelierii aşteaptă un grad de ocupare aproape de 100%, mai ales ţinând cont de numărul crescut de turişti care au ales staţiunea în ultimele weekend-uri.
"Vacanţa de 15 august, la fel ca aceia de 1 mai, a devenit deja de mult sinonimă cu Mamaia. Ne bucurăm că există această tradiţie şi încercăm de fiecare dată să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor turiştilor care aleg să vină aici. Suntem, şi în acest an, pregătiţi pentru câteva zile care se anunţă extrem de animate. Vremea ţine cu noi aşa că plajele vor fi cu siguranţă pline şi am pregătit câteva spectacole care vor încălzi atmosfera şi după apusul soarelui", spune preşedintele OMD Mamaia - Constanţa, George Măndilă.
Acest weekend prelungit, deşi extrem de popular în rândul turiştilor, nu este ultima ocazie din această vară pentru o vacanţă la malul mării. Prognozele arată temperaturi ridicate până în luna septembrie, iar programul spectacolelor din Mamaia continuă şi pentru următoarele săptămâni.
"Pentru mai multe informaţii, fotografii şi transmisiuni live de la concerte şi alte evenimente din staţiune, urmăriţi paginile oficiale 'Mamaia Constanţa' de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube şi Linkedin", se spune în comunicatul OMD Mamaia - Constanţa.