Persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurile voluminoase

Primăria Constanța amintește constănțenilor faptul că persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul Polaris M Holding

Persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurile voluminoase
Foto. Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța amintește constănțenilor faptul că persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., utilizând numărul de telefon 0241.548600.

În acest fel se va evita supraaglomerarea și încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a acestora, fapt care atrage depunerea altor deșeuri. Astfel, întreaga zonă devine o mare suprafață în care se depozitează gunoiul.
"Amintim că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează de către reprezentații Direcției Generale Poliția Locală conform prevederilor H.C.L. nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.