Orban, mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei: Le transmit respectul meu pentru munca făcută cu pasiune și profesionalism

Ludovic Orban a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, mulţumind jurnaliştilor care au contribuit la informarea corectă a populaţiei în perioada pandemiei.

Orban, mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei: Le transmit respectul meu pentru munca făcută cu pasiune și profesionalism

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a transmis un mesaj în contextul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, mulţumind jurnaliştilor care au contribuit la informarea corectă a populaţiei în perioada pandemiei.

"Le mulţumesc astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, tuturor jurnaliştilor care de mai bine de un an de zile au ajutat la informarea corectă privind evoluţia epidemiei cu noul coronavirus şi, prin exemplele date, au ajutat ca populaţia să respecte măsurile autorităţilor. Le transmit respectul meu, pentru munca făcută cu pasiune şi profesionalism, uneori cu riscul de a se îmbolnăvi, în interesul public şi pentru apărarea sănătăţii românilor. Libertatea de exprimare şi libertatea presei reprezintă un drept garantat de Constituţie şi o garanţie a democraţiei din ţara noastră", a scris Orban, pe Facebook.
Acesta le-a urat tuturor reprezentanţilor mass-media succes în misiunea de a informa corect.