George Simion: Mă voi vaccina, dar spre final, dacă e cazul. Să văd ce efecte secundare are

George Simion s-ar vaccina împotriva COVID-19, dar mai târziu. Liderul formațiunii politice a declarat că se va vaccina "dacă va fi cazul".

George Simion: Mă voi vaccina, dar spre final, dacă e cazul. Să văd ce efecte secundare are

Președintele partidului AUR, George Simion s-ar vaccina împotriva COVID-19, dar mai târziu. Liderul formațiunii politice a declarat luni seara, că se va vaccina "dacă va fi cazul", completând mai apoi că este sănătos și nu simte că se află în grupele celor care necesită imunizare.

"Vaccinurile au ajutat omenirea să evolueze. E normal să accepți să te vaccinezi dacă ai încredere în acel vaccin. Mă voi vaccina, dar spre final, dacă e cazul. Spre finalul campaniei de vaccinare. Am 34 de ani. Sunt tânăr. Am o sănătate care nu dă semne de slăbiciune. Nu cred că eu trebuie să beneficiez de aceste vaccinuri. (...) Așteptăm să vedem ce se întâmplă în alte state cum evoluează acest vaccin, să văd ce efecte secundare are, pentru că nu a fost testat în condiții normale".
George Simion nu crede că parlamentarii ar trebui să aibă întâietate la vaccinare, în condițiile în care se lucrează și de la distanță.
"Noi, parlamentarii, am fost considerați ca fiind parte a lucrătorilor esențiali și am primit o întâietate la a ne vaccina. Aparent, suntem în prima linie, deși nu prea se lucrează în Parlament, s-a adoptat și modalitatea asta de a vota online.
Noi, parlamentarii AUR, indiferent că dorim să ne vaccinăm, o parte din noi, sau nu dorim să ne vaccinăm, cedăm întâietatea pe care se pare că o avem bolnavilor cronici și pentru bătrâni, pentru cei din grupele de risc. Nu credem că ar trebui să avem această întâietate. E forma noastră de a fi responsabili", a declarat Simion la Antena 3.