Atmosferă incendiară la Constanţa, unde a avut loc a doua seară a celui mai spectaculos festival de la malul mării, Neversea.

Pe scena de la malul mării, Maluma a încins atmosfera cu cele mai cunoscute hituri. Energia tinerilor a plutit în aer, iar distracţia a atins cote impresionante.

Atmosferă incendiară la Constanţa, unde a avut loc a doua seară a celui mai spectaculos festival de la malul mării, Neversea.

Atmosferă incendiară la Constanţa, unde a avut loc a doua seară a celui mai spectaculos festival de la malul mării, Neversea. Zeci de mii de tineri au dansat până în zori alături de cei mai aşteptaţi artişti, printre care şi cântăreţul columbian Maluma.

Tinerii s-au bucurat de fiecare clipă, dar mai ales de momentul în care artistul lor preferat a coborât de pe scenă pentru a face o poză cu fanii. 
Înainte de Maluma au cântat Antonia și Alex Velea care au făcut spectacol și au încălzit publicul pentru momentul lui Maluma (Juan Luis Londono Arias).

Maluma nu a trecut neobservat înainte de a urca pe scenă. Artistul columbian călătorește cu un staff impresionant de 40 de persoane, care a sosit deja la Constanța, și va petrece 4 zile la malul mării. Alături de el se află iubita sa, Susana Gomez, și fiica lor de doar 4 luni, Paris Londoño.
Timp de mai bine de o oră fanii și nu numai au cântat împreună cu cel mai „caliente” cântăreț columbian piesele care l-au făcut celebru.
La sfârșit Maluma a mulțumit publicului de la Neversea, a mulțumit Constanței. Mii de fani au așteptat momentul artistului din Medellin, Columbia.

Pentru a asigura confortul familiei sale, Maluma a solicitat un apartament cu facilități pentru bebeluș: dotat cu frigider și congelator pentru laptele micuței Paris, 40 de camere pentru personalul său și trei mașini identice bulletproof: o cerință neobișnuită, care a pus organizatorii în situația de a le închiria special pentru el, întrucât acest tip de vehicule nu este disponibil pe piața din România.
A fost unul dintre cei mai aşteptaţi artişti de la festival, iar asta s-a văzut prin numărul mare de fani care au cântat fiecare piesă alături de el. Iar domnişoarele s-au pregătit timp pentru artistul preferat, care le-a cucerit inimile.