Florin Cîțu a câștigat șefia PNL: Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor

Florin Cîțu a câștigat președinția PNL cu 60% dintre voturile valabil exprimate. Contracandidatul său, Ludovic Orban, a luat 40%.

Florin Cîțu a câștigat șefia PNL: Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor

Florin Cîțu a câștigat președinția PNL cu 60% dintre voturile valabil exprimate. Contracandidatul său, Ludovic Orban, a luat 40%. 2.878 de voturi a primit Cîțu, iar 1.898 a luat Orban. 72 de voturi au fost anulate.

Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Trebuie să fiu sincer și să vă spun că nu mă surprinde alegerea dvs. Echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL. Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine au votat. Azi suntem un partid unit. O să folosim toate resursele împotriva adversarilor noștri politici – PSD. Aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare, una care începe cu PNL și care va schimba România în bine. Vă mulțumesc tuturor. Împreună construim România liberală!.
Mai este o zi mâine, dar sunt încrezător. Aceasta e noua echipă a PNL. Aşa începe mişcarea liberală în România. Acum, bineînţeles, la treabă. Mai avem şi mâine o zi. Vă mulţumim tuturor.”, a încheiat Cîţu.