Primele nume ale artiștilor care vor urca pe scenele festivalului MASSIF 2024

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré sunt primele nume pentru cel mai așteptat festival de iarnă din centrul și estul Europei, MASSIF 2024.

Primele nume ale artiștilor care vor urca pe scenele festivalului MASSIF 2024

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré sunt primele nume pentru cel mai așteptat festival de iarnă din centrul și estul Europei, MASSIF 2024.

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii MASSIF adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artiști internaționali de nișă. Pe scenele festivalului Massif vor urca Shimza, GORDO, Wilkinson Dub FX feat. Woodnote și Grigoré.”, au anunțat organizatorii festivalului. 

Shimza este fără îndoială, unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud. Artistul a făcut tranziția de la aspirant în industria muzicală la un artist apreciat al scenei mondiale de afro house. În ultimii ani, albumul "Shimuzic", dar și numeroase colaborări și single-uri precum 'African Woman' și 'Akulalwa', l-au consacrat pe Shimza ca unul dintre principalii producători de muzică house din Africa de Sud. 

GORDO, cunoscut anterior sub numele de Carnage, este DJ, producător și fost rapper. A devenit cunoscut pentru show-urile sale live. Cariera sa sub numele de scenă ‘’Carnage’’ a debutat în 2012, iar colaborările sale notabile au inclus piese precum "The Underground" și albumul "Papi Gordo". În 2021, artistul a ales un nou alias, ‘’Gordo’’, și a lansat single-ul "KTM". De atunci a adoptat un sunet orientat spre house și techno, făcând trecerea de la trap și bass. Gordo a avut și contribuții notabile la albumul surpriză al lui Drake, "Honestly, Nevermind", lansat în iunie 2022.

Grigoré este un artist de deep & melodic house în ascensiune. Cu influențe variate, Grigoré livrează o experiență muzicală inedită și reușește să se afirme cu fiecare lansare pe care o face.
Wilkinson, DJ-ul și producătorul britanic de drum and bass, s-a afirmat la nivel internațional după lansarea albumului său de debut, intitulat "Lazers Not 
Festivalul MASSIF, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, anunță primul val de artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.
Pe lângă promisiunea de a transforma Poiana Brașov în locul ideal pentru iubitorii de muzică, distracție și munte, MASSIF își propune să aducă în prim-plan diversitatea muzicală. Cu un lineup bine structurat, ce include artiști de nișă, recunoscuți pentru abordarea lor distinctă în diverse genuri muzicale, festivalul se asigură că fiecare festivalier va găsi ceva care să-i captiveze latura ‘’wild’’.
În acest sens, MASSIF consolidează prezența unor genuri consacrate precum drum & bass, dubstep și muzică electronică și explorează noi teritorii muzicale 
precum afro-house, progressive house, deep sau tech house, completând peisajul sonor alături de reggae electronic sau melodic techno.
Abonamente disponibile pentru Massif 2024
Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziționa abonamente de pe bemassif.com