Termeni și condiții

Prin accesarea websiteului www.ropress.ro, vi se aduce la cunoștință modurile de utilizare prin definirea lor în Termeni și Condiții, după cum urmează:

Articolul 1 – Definiții

RoPress – este denumirea comercială a AdyDev Media, definită în continuare „Publicație Online de Știri și Informații”

Cititor – orice persoană care accesează website-ul nostru, urmărind conținutul adăugat de către RoPress

Comentator – orice persoană care în urma vizualizării conținutului publicat de RoPress, dorește să-și exprime opinia și/sau să ofere un răspuns altui comentator.

Utilizator – orice persoană care își creează cont pe www.ropress.ro, exprimându-și acordul cu Politica de Confidențialitate, Termenii și Condițiile RoPress.

Client – orice persoană fizică sau juridică care dorește șă achiziționeze produse sau servicii de pe website-ul nostru.

Articolul 2 –  Aspecte generale

2.1 – Accesarea și Utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau a oricărui serviciu furnizat prin intermediul Site-ului, se poate face numai în conformitate cu prezenții termeni și condiții, precum și cu respectare Policiticii de Confidențialitate a Datelor și a Politicii Cookies.

2.2 – Pentru utilizarea serviciilor, solicităm utilizatorului să își exprime Acordul față de acești Termeni și Condiții printr-o acțiune specifică, care are rolul de consimtământ, prin bifarea unor casete și/sau a unor butoane, în care este specificat: „Am citit și Sunt de acord cu Termenii și Condițiile RoPress.ro”.

… mai completăm pe parcurs…

© 2019-2020 RoPress.ro

%d blogeri au apreciat: